Tegelbeitel

Toont alle 12 resultaten

Tegelbeitel kopen?

Bent u op zoek naar een tegelbeitel of betonbeitel? Beitels zijn er voor het hakken en breken in beton en steen. Ook voor het hakken en breken in gewapend beton. Een tegel beitel is er met een SDS Plus aansluiting, maar ook met een SDS Max aansluiting.

Welke machine is er nodig bij een tegel beitel?

Bij breekwerkzaamheden in steen en beton wordt er gebruikt gemaakt van diverse beitels, waaronder tegelbeitels. Een tegel beitel past in een SDS Plus of SDS Max boorkop op een boorhamer of breekhamer. De schacht van een SDS Max beitel is 18 mm, bij een SDS Plus beitel 10 mm. Voor beiden types heeft u een aparte boorkop/machine nodig.
De SDS aansluiting zorgt ervoor dat de boor extra vergrendeld wordt. Dit zorgt ervoor dat de boormachine de grote krachten kan weerstaan die vrijkomen tijdens het boren en hakken in beton.

Toepassingen betonbeitels

Betonbeitels zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo wordt de tegelbeitel gebruikt voor het verwijderen van oude resten cement, tegels, pleisterwerk van bakstenen verwijderen en meer. Een sleufbeitel wordt gebruikt voor het maken van sleuven in bak- en kalkzandsteen, terwijl een puntbeitel heel nauwkeurig op een specifiek punt beitelt. Een platte beitel kan ook gebruikt worden om tegels/plavuizen te verwijderen, maar daarnaast ook om voegen te verwijderen. Onlineborenkopen.nl levert haar beitels in standaard en Premium versie. De Premium versie betonbeitels zijn voor zwaar, langdurig, maar vooral professioneel gebruik. De tegelbeitels zijn er in diverse breedtes en lengtes.
Ook puntbeitels, platte beitels en beitels met sleuf zijn er in SDS Plus en SDS Max uitvoering.

Tegelbeitels uit voorraad geleverd

Onlineborenkopen.nl heeft een ruim assortiment en grote voorraad aan tegelbeitels, betonboren, metaalboren en meer. Wilt u een offerte ontvangen voor meerdere tegelbeitels? Stuur ons een e-mail ( Direct mailen ) met de boren en aantallen die u zoekt en wij sturen u de offerte toe.