‹ Terug naar het overzicht
Lees verder...

Platte Beitel | SDS Plus Premium

Platte beitel met SDS Plus aansluiting in Premium kwaliteit voor het hakken en breken in beton en steen. Vervaardigd uit extra gehard staal en voor de professionele gebruiker. De platte beitel heeft een lengte van 140 of 250 mm en een breedte van 20 mm.

 14,17excl. BTW( 17,15 incl. BTW)excl. BTW( 17,15 incl. BTW)

Platte Beitel met SDS Plus aansluiting

Platte beitel voor het hakken en breken van steen en beton. Ook wel vleugelbeitel genoemd. De beitels zijn vervaardig uit extra gehard staal en van Premium kwaliteit. Dit betekend dat deze voor professioneel en langdurig gebruik geschikt zijn.

Door de SDS aansluiting wordt de Platte beitel extra vergrendeld in de boormachine. Dit komt door de inkepingen die in de schacht aangebracht zijn.

Een ander voordeel is dat hierdoor efficiënter, maar ook comfortabeler gewerkt kan worden.

Betonbeitels in diverse uitvoeringen en aansluitingen

De platte beitel is een betonbeitel en in SDS Max en SDS Plus aansluiting te bestellen.

Waar de SDS Max Premium beitel een lengte heeft van 280, 400, 600 mm en een diameter van 25 mm, heeft de SDS Plus Premium beitel een  lengte van 140, 250 mm en een diameter van 20 mm.

Betonbeitels zijn er in diverse uitvoeringen. Zo is er een betonbeitel met punt, spade blad, guts uitvoering of beitels speciaal voor tegels.

Premium beton beitels bij Onlineborenkopen.nl

Onlineborenkopen.nl heeft ervoor gekozen om de betonbeitels alleen in premium versies aan te bieden. Deze beitels hebben een lange levensduur, zijn betrouwbaar en sterk en onmisbaar voor de professionele gebruiker.

Profiteer van onze staffelprijzen bij afname grotere aantallen of vraag uw offerte aan voor een prijs op maat. Wanneer u structureel veel boren afneemt kan dit voor u heel interessant zijn. Mail naar info@onlineborenkopen.nl of bel met 0318-769003 en wij helpen u graag.

Artikelnummer
BTLP2
Afmeting:
20 x 250 mm, 20 x 140 mm
Toepassing
Voor het hakken van steen en beton
Aansluiting
SDS-Plus
Verpakking
Per stuk op kunststof clip