‹ Terug naar het overzicht
Lees verder...

Punt Beitel | SDS Plus Premium

Punt beitel met SDS Plus aansluiting in Premium kwaliteit voor het hakken en breken in beton en steen. Vervaardigd uit extra gehard staal en voor de professionele gebruiker. De punt beitel heeft een lengte van 140 mm of 250 mm.

 13,79excl. BTW( 16,69 incl. BTW)excl. BTW( 16,69 incl. BTW)

Punt Beitel met SDS Plus aansluiting

Punt beitel voor het hakken en breken van steen en beton. Ook wel vleugelbeitel genoemd. De beitels zijn vervaardig uit extra gehard staal en van Premium kwaliteit. Dit betekend dat deze voor professioneel en langdurig gebruik geschikt zijn.
Door de SDS aansluiting wordt de punt beitel extra vergrendeld in de boormachine. Dit komt door de inkepingen die in de schacht aangebracht zijn.
Een ander voordeel is dat hierdoor efficiënter, maar ook comfortabeler gewerkt kan worden.

Betonbeitels in diverse uitvoeringen en aansluitingen

De punt beitel is een betonbeitel en in SDS Max en SDS Plus aansluiting te bestellen.
Waar de SDS Max Premium beitel een lengte heeft van 280, 400, 600 mm , heeft de SDS Plus Premium beitel een lengte van 140, 250 mm.
Betonbeitels zijn er in diverse uitvoeringen. Zo is er een betonbeitel met sleuf, spade blad, guts uitvoering of beitels speciaal voor tegels.

Premium betonbeitels bij Onlineborenkopen.nl

Onlineborenkopen.nl heeft ervoor gekozen om de betonbeitels in premium versies aan te bieden. Deze beitels hebben een lange levensduur, zijn betrouwbaar en sterk en onmisbaar voor de professionele gebruiker.

Profiteer van onze staffelprijzen bij afname grotere aantallen of vraag uw offerte aan voor een prijs op maat. Wanneer u structureel veel boren afneemt kan dit voor u heel interessant zijn. Mail naar info@onlineborenkopen.nl of bel met 0318-769003 en wij helpen u graag.

Artikelnummer
BTLP2010-2001
Afmeting:
140 mm, 250 mm
Toepassing
Voor het hakken van steen en beton
Aansluiting
SDS-Plus
Verpakking
Per stuk op kunststof clip