Tegelboren

Toont alle 3 resultaten

Tegelboren voor professioneel gebruik

Onze professionele tegelboren zijn geschikt voor het boren in dakpannen en tegelwerk. Onze tegelboren hebben een TSM HM Carbide inzet die geleidelijk het boorgat opboort op een evenzijdige manier. Dit voorkomt scheuren of barsten als in een zachte tegel moet boren. Van deze variant hebben wij ook een diamante versie die ideaal is voor het gebruik bij lage toeren aantallen. Deze tegelboren zijn beschikbaar in verschillende afmetingen.

TSM en Diamant tegelboren in diverse afmetingen?

De TSM tegelboren zijn in meerdere diameters te bestellen.
Vanaf 4 mm tot en met 14 mm. De totale boorlengte varieert van 75 tot en met 150 mm.

De tegelboren met diamanten kraag zijn te bestellen in meerdere diameters.
De totale lengte van de boor is 55 mm.
Bestel uw diamant tegelboor in 5.0 mm, 6.0 mm, 8.0 mm, 10.0 mm, 12.0 mm, 15.0 mm, 20.0 mm of 25.0 mm.

Alle soorten houtboren, metaalboren en betonboren van Onlineborenkopen.nl

Onlineborenkopen.nl levert haar boren aan bedrijven uit de bouw en industrie. Dit houdt in dat de boren die u aanschaft allen van professionele kwaliteit zijn. Profiteer als bedrijf van onze staffelkorting op afname per grotere aantallen. Staat uw aantal er niet bij, of wilt u structureel grote aantallen afnemen? Geen probleem, wij maken graag een offerte voor u. Vragen of meer uitleg? Bel 0318-769003 of stuur een e-mail naar info@onlineborenkopen.nl. Wij staan voor u klaar!

Het versturen van tegelboren gaat via DHL. U ontvangt een Track & Trace code zodat u uw zending kunt volgen.
Wilt u liever de boren afhalen in Veenendaal? Dat kan, laat het ons van te voren weten, zodat wij het vanuit het magazijn in de winkel kunnen klaar zetten.
Ons volledige assortiment in Veenendaal te zien – boren, lijmen, kitten, chemisch anker, smeermiddelen, coatings, reinigers enzovoort. Informeer en wij helpen u graag verder.