Torx schroeven

Toont alle 9 resultaten

Torx schroeven

Een Torx indruk heeft een stervormig gat met zes hoekpunten. Tegenwoordig is de TORX aandrijving op schroeven de meest populaire aandrijving. Dit komt doordat het de meest gangbare aandrijving is. De krachtverdeling is gelijkmatig over de hele schroef verdeeld, dit komt door de zes puntjes van de torx kop, deze verdelen de kracht gelijkmatig over de schroefkop. Door deze gelijkmatige verdeling is er ook minder kans op beschadiging. Ook de grip is beter, door meer aansluitpunten voor de bit is er minder ruimte voor de bit om eruit te glippen.

Torx maten

De meest voorkomende maten binnen de Torx aansluiting zijn TX-15, TX-20, TX-25 en TX-30. Hierbij is de TX-20 de meest gebruikte maat, dit omdat de TX-20 aansluit op de meest voorkomende maten schroeven. Maar ook de maten rondom de TX-20 worden erg veel gebruikt.

Offerte voor Spaanplaatschroeven?

Onlineborenkopen.nl als leverancier van uw schroeven? Koop voordelig en gemakkelijk online. Door onze jarenlange ervaring en het rechtstreeks leveren aan de eindverbruiker is Onlineborenkopen.nl  een betrouwbare leverancier op het gebied van alle soorten boren, bouten, moeren en schroeven voor de professionele gebruiker.

Staat uw artikel er niet bij? Wellicht hebben wij dit wel in ons assortiment, maar staat het product niet online. Vraag een offerte aan en wij zullen snel op u terugkomen met een antwoord of eerlijke prijs.
Voor al uw boren, schroeven, slijpmateriaal, bouten, moeren en pluggen & ankers bent u bij Onlineborenkopen.nl aan het juiste adres.
Mail naar info@onlineborenkopen.nl of bel met 0318-769003. Wij helpen u graag!

Wanneer u voor 16.00 uur besteld, worden de door u bestelde producten dezelfde dag nog verzonden. Liever uw bestelling afhalen? Wij zijn centraal gevestigd in Midden-Nederland aan de Inductorstraat 8 te Veenendaal. Indien u uw bestelling wilt afhalen kunt u ons bellen op 0318-769003 of een e-mail sturen aan info@onlineborenkopen.nl. Wij zetten uw bestelling voor u klaar.