Universeelboren TCT

Enig resultaat

Universeel TCT boren voor professioneel gebruik

Onze multi-inzetbare TCT boren zijn geschikt voor vrijwel alle soorten zacht materiaal. Denk hierbij aan het boren in hout, plaatstaal, steen, kunststof, tegels en meer zacht materiaal. Een alleskunner voor de professional onder de boren. Door zijn TCT-legering is de boor slijtvast en is hij gemakkelijk te gebruiken door zijn DIN338 cilinder opname. Door zijn open snijvlakken voert de boor elk soort gruis gemakkelijk af zonder het boorgat te verstoppen. Deze boor is ook ideaal voor het boren door meerdere materialen (bijvoorbeeld een dakpan met coating). Deze boren zijn beschikbaar in verschillende afmetingen.

Offerte voor boren in grote aantallen?

Onlineborenkopen.nl levert haar boren aan diverse bedrijven in de bouw, constructie en industrie. Hierdoor kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Stuur ons een email ( Direct emailen ) met de boren en aantallen die u zoekt en wij sturen u de offerte toe.

Altijd snelle levering  – Op kwaliteit getest door professionals – Offerte op maat

Alle soorten houtboren, metaalboren en betonboren van Onlineborenkopen.nl

Onlineborenkopen.nl levert haar boren aan bedrijven uit de bouw en industrie. Dit houdt in dat de boren die u aanschaft allen van professionele kwaliteit zijn. Profiteer als bedrijf van onze staffelkorting op afname per grotere aantallen. Staat uw aantal er niet bij, of wilt u structureel grote aantallen afnemen? Geen probleem, wij maken graag een offerte voor u. Vragen of meer uitleg? Bel 0318-769003 of stuur een e-mail naar info@onlineborenkopen.nl. Wij staan voor u klaar!

Het versturen van tegelboren gaat via DHL. U ontvangt een Track & Trace code zodat u uw zending kunt volgen.
Wilt u liever de boren afhalen in Veenendaal? Dat kan, laat het ons van te voren weten, zodat wij het vanuit het magazijn in de winkel kunnen klaar zetten.
Ons volledige assortiment in Veenendaal te zien – boren, lijmen, kitten, chemisch anker, smeermiddelen, coatings, reinigers enzovoort. Informeer en wij helpen u graag verder