Verzinkboor set

Enig resultaat

Verzinkboor set

Met verzinkboren kunt u gemakkelijk boorgaten bewerken zodat schroeven dieper komen te liggen in het metaal zonder dat deze uitsteken. Verzinkboren zijn niet geschikt om gaten te boren. Gaten die van te voren geboord worden kunnen verschillende dieptes halen. Een verzinkboor set is daarom ideaal wanneer u gaten in metaal wilt afbramen of een afschuining wilt aanbrengen in een gat. Wilt u gaten boren met metaalboren van Onlineborenkopen.nl dan adviseren wij u graag over de juiste boor.

Verzinkborenset

Voordat u een verzinkboor set aanschaft is het handig om in te schatten hoe diep en hoe groot de gaten moeten zijn. Onze verzinkborensets zijn gemaakt volgens DIN335 standaarden. Ze beschikken over een strakke afwerking, hierdoor krijgt u een mooi afgewerkt oppervlak. Onze verzinkboren sets zijn handig te bestellen als 6-delige set met de afmetingen:  6,3 / 8,3 / 10,4 / 12,4 / 16,5 en 20,5 mm.

Verzinkboor metaal

Met een verzinkboor kunt u bredere gaten boren in metaal op dezelfde plek. Zo kunt u als het ware een schroefkop dieper in het metaal wegzakken. Met een verzinkboor voor metaal kunt u bredere gaten in metaal boren. U zorgt hiermee voor een nette afwerking zonder dat schroeven uitsteken. Daarnaast kunt u een metaal verzinkboor ook gebruiken wanneer u:

  • Gaten wilt afbramen.
  • Afschuiningen wilt aanbrengen in een gat, voordat schroefdraad getapt wordt.
  • Schroefkoppen wilt verzinken.

Verzinkboren bij onlineborenkopen.nl

Onze verzinkboren zijn HSS geslepen. Tijdens het slijpproces ontstaat er een zeer scherpe verzinkboor met hoge precisie en een lange levensduur. Voordat een verzinkboor uit de verzinkborenset gebruikt wordt is het belangrijk dat er eerst een gat wordt voorgeboord met één van onze metaalboren. Bij ons treft u een breed aanbod.

Offerte voor verzinkboren in grote aantallen

Neemt u structureel grote aantallen boren af, of werkt u regelmatig met verschillende boren. Bij ons kunt u profiteren van onze staffelkorting. Wij kunnen u een scherpe offerte op maat aanbieden op basis van uw wensen.

Indien wenselijk kunt u verzinkboren sets afhalen op onze locatie in Veenendaal. Bel van tevoren graag naar 0318-769003, zodat wij de verzinkboren klaar kunnen leggen bij de afhaalbalie.