Verzinkboor

Toont alle 2 resultaten

Verzinkboren voor professioneel gebruik

Onze professionele verzinkboren zijn uitermate geschikt voor het verzinken in de meest voorkomende staal soorten. De hoogwaardige slijpvlakken garanderen een perfect resultaat zelfs in de hardere metaal soorten. Deze verzinkboren zijn los te bestellen of in een handige 6-delige set. Deze verzinkboren zijn beschikbaar in verschillende afmetingen.

Verzinkboor 90°C – voor een nette afwerking!

Wanneer gebruik je een verzinkboor? Een verzinkboor gebruik je wanneer je een nette afwerking van je boorgat wilt hebben, b.v. dat de schroef dieper komt te liggen in het materiaal.
Daarnaast wordt de boor ook gebruikt wanneer je een afschuining in een gat wilt maken, b.v. voordat er schroefdraad wordt getapt.
Voordat je begint met een verzinkboor, boor je het gat eerst voor met de Metaalboor HSS Geslepen. Je gebruikt de verzinkboor namelijk niet om gaten mee te boren.
De verzinkboor past op een accuboormachine. Let er wel op dat u de boor niet gebruikt in een machine met een klop- of slag functie. Dit kan de snijkanten van de boor beschadigen.

HSS geslepen Verzinkboor met 3 snijder van zwaar industriestaal

Zoals bij de meeste wel bekend, staat HSS voor High Speed Steel, oftewel sneldraaistaal. Het hoogwaardige staal dat gebruikt is voor de verzinkboor kan tot wel 600°C zijn hardheid behouden. Dit geeft een lange levensduur aan uw boor. De verzinkboor is volledig geslepen, dit zorgt voor een zeer sterke en scherpe boor met een hoge precisie. In combinatie met CTN Boor- en Snijolie heeft uw boor een nog langere levensduur. De olie zorgt ervoor dat de boor en het materiaal gekoeld wordt tijdens de bewerking.
De verzinkboor is geschikt voor het gebruik in hout, kunststof, ongelegeerde staalsoorten zoals gietijzer, plaatstaal en constructiestaal.

Interesse in grotere afname? Wij werken met staffelprijzen, hoe groter de afname, hoe groter de korting. Zie de prijzen online of informeer via de mail voor de prijzen bij grote afnamen.