Zwarte schroeven

Toont alle 5 resultaten

Zwarte schroeven

Zwarte schroeven zijn meestal gemaakt van roestvrij staal, hierdoor zijn ze geschikt voor buitentoepassingen. In de buitenlucht worden ze aan verschillende weersomstandigheden blootgesteld, het RVS zorgt ervoor dat de schroef niet gaat roesten door het weer.

Schroeven met een zwarte kleur zijn ook gemaakt voor de uitstraling van een constructie, bijvoorbeeld als een zwarte schutting vast gezet moet worden kunnen er schroeven met zwarte kleur gebruikt worden zodat deze nagenoeg onzichtbaar zijn. Er zijn ook schroeven waar alleen de kop zwart is, de rest zit al in het materiaal waar in geboord word dus, meer zwart is dus niet nodig. Het tegenovergestelde is ook mogelijk, zo creëert u een industriële uitstraling van bijvoorbeeld meubels of apparatuur.

Zwarte schroeven zijn er in veel verschillende maten, hierdoor kunt u voor bijna elk project wel deze schroeven gebruiken. Ook kunnen dit soort schroeven met bijna elke aansluiting gebruikt worden.

Schroeven in deze kleur zijn dus erg nuttig als u qua uitstraling moeite heeft met de goeie schroeven vinden bij uw project, maar dit gaat niet ten koste van de kracht van de schroeven. De schroeven kunnen nog steeds evenveel gewicht dragen als wanneer ze geen zwarte coating hebben.

Bevestigingsmaterialen snel geleverd

Onlineborenkopen.nl levert schroeven, bouten en moeren en boren uit voorraad.
Wanneer u voor 16:00 uur besteld verzenden wij uw bestelling dezelfde dag. Liever uw bestelling afhalen? Onlineborenkopen.nl is gevestigd in Midden-Nederland aan de Inductorstraat 8 te Veenendaal.
Graag bellen van tevoren op 0318-769003, zodat wij uw bestelling kunnen klaarleggen

Offerte voor zwarte schroeven?

Heeft u projectmatig of vaak schroeven nodig? Onlineborenkopen.nl levert aan bedrijven uit de bouw en industrie.
Vraag eenvoudig uw offerte aan en wij maken een prijs op maat.

Staat uw artikel er niet bij? Wellicht hebben wij dit wel in ons assortiment, maar staat het product niet online.
Voor al uw boren, schroeven, slijpmateriaal, bouten, moeren en pluggen & ankers bent u bij Onlineborenkopen.nl aan het juiste adres.
Mail naar info@onlineborenkopen.nl of bel met 0318-769003. Wij helpen u graag!